JUULS HUMMUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 296 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Juuls Hummus. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 12:18 Zoals altijd weer vers, warm en lekker
19 apr 2024 om 11:17 Heerlijk. Hummus stoofvlees, en 1x groente. Echte aanraders. Probeer ook de zhug- pittige saus. Laatste tip: ga er eens ter plekke eten!
5 mrt 2024 om 21:24 HEERLIJK! Normaal doe ik vaak alleen de aubergine, maar het vlees was werkelijk een heerlijke toevoeging!
19 jan 2024 om 20:05 Super flesh and tasty food!
11 jan 2024 om 21:42 Great food!
13 dec 2023 om 7:43 Als je vantevoren een tijd reserveert en het komt perfect op tijd aan, zoals dit heerlijke eten, dan kan je geen bezorgtijd kiezen. Dat is een mankement in dit formulier
4 nov 2023 om 20:47 Bezorging duurde 2,5 uur! Was lekker, vooral de pita. Wel een beetje weinig en zat ook geen groente bij. Voor mij de prijs niet waard.
15 okt 2023 om 10:47 I love everything, especially the couscous!
11 okt 2023 om 21:34 Het duurde 2 uur voordat het bezorgd werd. Het eten was wel lekker
23 aug 2023 om 20:03 Heerlijk!!! De beste hummus die ik ken. Dit verheft hummus naar een ander level. Wij hadden de hummus met pikante aubergine, kikkererwten met tahin en een quinoa salade. De extra zuch (pikant) maakt het helemaal af. Top!
22 jun 2023 om 8:21 Ging allemaal naar mijn wens!
16 jun 2023 om 21:01 we vonden het dit keer tegenvallen. Porties zijn een stuk kleiner dan voorheen, in het stoofvlees zat een te overheersende nootmuskaat smaak. Ook jammer dat ze de salades niet meer hebben. Consistentie is ook minder dan voorheen.