JUULS HUMMUS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Juuls Hummus. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2024 om 20:05 Super flesh and tasty food!
11 jan 2024 om 21:42 Great food!
13 dec 2023 om 7:43 Als je vantevoren een tijd reserveert en het komt perfect op tijd aan, zoals dit heerlijke eten, dan kan je geen bezorgtijd kiezen. Dat is een mankement in dit formulier
4 nov 2023 om 20:47 Bezorging duurde 2,5 uur! Was lekker, vooral de pita. Wel een beetje weinig en zat ook geen groente bij. Voor mij de prijs niet waard.
15 okt 2023 om 10:47 I love everything, especially the couscous!
11 okt 2023 om 21:34 Het duurde 2 uur voordat het bezorgd werd. Het eten was wel lekker
23 aug 2023 om 20:03 Heerlijk!!! De beste hummus die ik ken. Dit verheft hummus naar een ander level. Wij hadden de hummus met pikante aubergine, kikkererwten met tahin en een quinoa salade. De extra zuch (pikant) maakt het helemaal af. Top!
22 jun 2023 om 8:21 Ging allemaal naar mijn wens!
16 jun 2023 om 21:01 we vonden het dit keer tegenvallen. Porties zijn een stuk kleiner dan voorheen, in het stoofvlees zat een te overheersende nootmuskaat smaak. Ook jammer dat ze de salades niet meer hebben. Consistentie is ook minder dan voorheen.
16 mei 2023 om 20:26 The hummus was not fresh nor tasty - chicken was mushed in the middle with a lot of water, made the food a mess - gone are the days of good Juuls hummus…
6 mei 2023 om 13:14 The quality has gone down. The hummus was watery/runny. Used to be better.
1 mrt 2023 om 21:16 Had geen zin in een vette hap, maar ook geen zin om te koken. Dit was een super alternatief! Was heel smaakvol, vulde goed, was een oppepper in plaats van dat het me verder in deed kakken. Bestel graag nog een keer