JUULS HUMMUS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 272 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Juuls Hummus. Meer weten? Ontdek meer

6 sep 2022 om 20:13 Lekkere maaltijden, verse ingrediënten, goed gekruid (en dus niet vooral zout). Beetje vertraagd bezorgd, maar al met al prima.
18 aug 2022 om 20:12 Vreemd gerecht. Je krijgt in principe een grote bak met hummus en 1 pita broodje. Je kan natuurlijk nog extra pita bij bestellen maar iets van bulgur of couscous erbij zou het meer een gerecht maken. Daarnaast zat er ontzettend veel olie in de hummus
2 mei 2022 om 8:59 Heerlijke gerechten, met Hummus als basis. Een aanwinst voor de buurt, bijv. om even lokaal een hapje te doen, of het lekkers voor thuis af te halen. De ambiance is mooi en fijn om even te zitten, dus geen probleem om even te wachten bijv.
5 feb 2022 om 20:05 De vorige keer hebben we 2 uur gewacht op het eten. Maar het was toen erg lekker. Nu was de bezorging prima, maar het eten en de pita’s waren koud.
25 jan 2022 om 22:25 Altijd top!
15 dec 2021 om 20:01 Twee uur en een kwartier gewacht op mijn eten. Geen belletje en geen excuses. Het eten was okay, niet heel speciaal.
8 dec 2021 om 21:26 Heerlijk
21 nov 2021 om 7:08 Eerste keer besteld, het was fantastisch! Dit gaan we vaker doen!
5 nov 2021 om 20:37 Het eten is super. Het eten kwam bijna 40 minuten na de afgesproken tijd, dat is niet zo super.
14 okt 2021 om 20:28 Onze eerste keer en wat hebben we genoten!!!
7 okt 2021 om 19:55 Altijd top!
22 sep 2021 om 18:10 Het eten was weer volledig naar wens